Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Seyit Torun: “Ergün Taşçı Şikayet Makamı Değil!”
Bugün, Ünye’de bir radyo programına konuk olan Ak Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı’nın, Ordu’daki seçilmişlerin küçük düşünmeleri sonucu iş görüp hizmet yapmakta sıkıntı yaşadıklarını ve bu nedenle Ordu’nun kan kaybettiğini söyledi.

Seyit Torun: “Ergün Taşçı Şikayet Makamı Değil!”

Bugün, Ünye Cumhuriyet Halk Partisi’ni ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, program sonrasında Ergün Taşçı’nın Ordu’nun kan kaybettiği yönündeki eleştirisi hakkında yönelttiğimiz soruya , “18 yıldır bu ülkeyi yönetenler ve tek başına iktidar olanlar şikâyet makamı değildir. İcra makamı onlardır.” cevabını verdi.

 

Torun; “Her yer siyasileşmiş”

Ayrıca Seyit Torun, “Devlet esas alınmazsa, devletin saygınlığı korunmazsa, eğer her yer ve her kurum politize olursa ve her kurum politik davranış içerisine girerse sonuç olarak olumsuzluğu hep beraber yaşarız. Dilerdik ki, Vali devletin valisi olsun, dilerdik ki kamu kurumundaki insanlar kamu görevlisi olsun, dilerdik ki devletin bütçesinden ücret alanlar, bizim vergilerimizle ücret alanlar gerçekten saygınlığını koruyabilsin. Ama maalesef geldiğimiz noktada görüyoruz ki her yer politize olmuş, her yer siyasileşmiş, devletin adamı değil, partinin adamı olmuş.”

Ordu’nun olması gerektiği yerde olmadığı eleştirisinde bulunan Ak Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı’ya gönderme yapan Seyit Torun; “ Biz de aynı eleştiride bulunuyoruz. Ama 18 yıldır bu ülkeyi yönetenler ve tek başına iktidar olanlar şikâyet makamı değil, icra makamı onlar. Eleştiri makamında olan biziz çünkü vatandaş bizi muhalefet olarak seçti.” Şeklinde konuştu.

 

Ak Parti Milletvekili Ergün Taşçı Ne Demişti?

“Ordu’daki seçilmişlerin küçük düşünmeleri sonucu iş görüp hizmet yapmakta sıkıntılar yaşandığını belirterek; “Bu yüzden ilimiz kan kaybediyor” dedi.

“Bundan sonra konuşacağım!”

Ergün Taşçı, Ordu siyasetinde rol kapma yarışının hakim olduğunun altını çizerek, “Kim rol kapma anlayışıyla hareket ediyor, rol kapmaya çalışıyorsa Ordu’ya kötülük ediyor.

Ünye’de sivil toplum kuruluşları ile biz ne zaman, hangi konuyu tartıştık? Biz Altınordu’da Büyükşehirle beraber, Valiyle, sivil toplum kuruluşlarıyla kaç sefer bir araya geldik? Gelmedik. Ama kapalı kapılar arkası hiç boş kalmadı. Bu süreçte çok konuşan vekil olmadım. Ama bundan sonra konuşacağım. Ordu bugün, burada mı olmalıydı? Asla burada olmamalıydı. İşte bu yüzden konuşacağım.” Şeklinde konuşmuştu.

Haber/ Meral Korkmaz




Kaynak: Seyit Torun: ?Ergün Taşçı Şikayet Makamı Değil!?

Editör: ünye vizyon gazetesi

Bu haber 470 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI